>
Nieuws
>
Webinar Business Intelligence: Hoe zet je data om in informatie?

Webinar Business Intelligence: Hoe zet je data om in informatie?

Hoe gaan data jou helpen om beter te ondernemen? Daar kom je achter tijdens de webinar Business Intelligence voor het MKB. Op 20 december praten econoom Alexander van Nieuwstadt en professor datawetenschap Kees van Montfort je bij over de manieren waarop jij data-analyse optimaal kunt inzetten voor het verbeteren van jouw bedrijfsvoering. 

In dit webinar krijg je tips hoe je aan de slag kunt met Business Intelligence. Hoe kun je de beschikbare gegevens binnen je bedrijf omzetten naar relevante informatie, zodat je betere beslissingen kunt nemen?

Alexander van Nieuwstadt is lecturer International Macroeconomics aan de Universiteit Utrecht en doceert Statistiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij kent de ins en outs van ondernemen uit eigen ervaring en geeft beleidsadviezen op het gebied van belastingen.

Kees van Montfort is (onder andere) Associate Professor Data Science in Finance & Accounting en verbonden aan het Centre for Financial Innovation van de Hogeschool van Amsterdam. Hij verricht toegepast wetenschappelijk onderzoek en verzorgt trainingen met betrekking tot de toepassing van nieuwe digitale technologieën in finance, controlling, accountancy en tax.

Ben jij ondernemer en op zoek naar nieuwe manieren om je onderneming te verbeteren? Meld je dan via de link aan voor de webinar: Webinar Business Intelligence: hoe zet je data om in informatie? (digitaliseringsoffensief.nl)