>
Over SPOT035

Over SPOT035

SPOT035 is een platform dat mkb’ers in de regio Gooi en Vechtstreek helpt met digitaliseringsvraagstukken. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het inrichten van een webshop of het automatiseren van bedrijfsprosessen? Of heb je vragen over online marketing of het optimaliseren van je online sales? Dan ben je bij SPOT035 aan het juiste adres!

Er zijn talloze mogelijkheden om je online strategie te verbeteren, maar vaak ontbreekt het mkb-ondernemers aan de tijd en kennis om zich hier goed in te verdiepen. SPOT035 is dé adviseur en partner als het aankomt op digitalisering van je onderneming.

Voor veel ondernemers voelt ‘digitaliseren’ als een grote en soms vage stap. Wij laten je graag de kansen zien die digitalisering biedt en helpen je over de drempel.

Wij gaan samen met je aan de slag met het vraagstuk en stellen een digitaliseringsstrategie op.We staan dus naast de ondernemer en begeleiden hen bij de realisatie van hun ambities.

Naast het geven van concrete adviezen, bieden wij ondernemers ook diverse (gratis) kennisevents, webinars, expertsessies en workshops aan. Ook maak je als ondernemer deel uit van een learning community, waarbij je kan netwerken met experts en andere ondernemers.

 

Wie zijn we?

SPOT035 is een initiatief dat voortkomt uit een zogenaamde MKB-deal: een subsidieprogramma van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Het is een samenwerkingsverband tussen de volgende organisaties:

• Gemeente Hilversum
• Hogeschool van Amsterdam
• MBO College Hilversum
• Media Perspectives
• Regio Gooi & Vechtstreek
• Diverse ondernemersverenigingen uit de regio