>
Werkwijze

Onze werkwijze

1. Aanmelden

Ben jij Mkb-ondernemer uit de regio Gooi en Vechtstreek en heb je een digitaliseringsvraagstuk? Dan kun je dit via het aanmeldformulier aan ons laten weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk per mail, of telefonisch contact met je op. Uiteraard kun je ons ook een mail sturen via: info@spot035.nl

2. Kennismaking en intake

Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor om erachter te komen wat SPOT035 voor je kan betekenen. Samen kijken we welk traject het beste bij je vraag past en maken we een globale tijdsplanning. Is er een klik en wil je met ons verder? Dan gaan we voor je aan de slag!

3. Advies en plan van aanpak

Wij stellen een advies op met een aantal mogelijke aanpakken van je vraagstuk. Afhankelijk van jouw voorkeuren bepaal je hoe je verder wilt gaan. Wij brengen je dan in contact met de nodige inhoudelijke experts, onderzoekers en eventueel studenten (mbo-hbo-wo), die aan de slag gaan met het vraagstuk. SPOT035 blijft uiteraard naast je staan in het gehele proces.

4. Uitvoer

Tijdens de uitvoer blijven we in contact en kunnen we waar nodig bijsturen, zodat we zeker weten dat we goede kant op gaan. Ondertussen wordt je uitgenodigd voor diverse events en kennissessies, om vaardigheden te leren en in contact te komen met andere ondernemers binnen onze community.

5. Resultaten en nazorg

Wanneer het traject is afgerond blijven we uiteraard met je in contact. We kijken samen met jou of de gewenste resultaten worden bereikt en horen graag hoe het verder gaat!