>
Goodiebag Go Digital

Webinar: Online Positionering van jou bedrijf

Door jouw bedrijf online goed te positioneren, laat je aan je doelgroep zien wat jouw unieke eigenschappen zijn en waarom klanten voor jou moeten kiezen. Maar hoe werk je zo’n positionering uit en niet onbelangrijk, hoe voer je het in?

Webinar: Lead Generation & Conversie Optimalisatie

Hoe kan je online potentiële klanten werven? Oftewel nieuwe leads genereren? En hoe zorg je ervoor dat als ze eenmaal op jouw website zijn, ze ook daadwerkelijk overgaan tot conversie?

Korting proef-abonnement!

Van de presentatoren van de workshop 'Boos je onderneming door social media'' een mooie korting voor de deelnemers.

Webinar: Personal Branding met LinkedIn

Wil je weten hoe je LinkedIn kan inzetten voor jouw bedrijf of wil je er al een tijdje mee aan de slag maar weet je niet hoe? Dit webinar biedt uitkomst!

Webinar: Content Marketing

Hoe kun je op een slimme manier content creëren? En waar moet je rekening mee houden?

Handvatten social media

Van lukraak naar doelgericht! Wil je bedrijfsmatig aan de slag met social media, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al actief op social media, maar weet je eigenlijk niet wat je wilt en kunt bereiken? En wat je daarvoor moet doen?

Webinar: Vindbaarheid van jouw website

Hoe zorg je ervoor dat je website beter gevonden wordt door je doelgroep? Door op te vallen in zoekmachines! In dit webinar leer je de beginselen van SEO: zoekmachine optimalisatie.

Workshop robots in retail

Robots zijn een opkomende technologie waarvan wordt verwacht dat zij de komende jaren in de retail voor veranderingen gaan zorgen. Het Service Robotics Lab van de HvA wil retailers helpen bij het verschaffen van nieuwe inzichten in de toegevoegde waarde van robots voor hun winkel.

Webinar: Boost je bedrijfs-communicatie.

Aangeboden door Eurofa.

Webinar: Online Adverteren

Hoe kan online adverteren bijdragen aan de groei van je bedrijf? Alexis van Dam, docent en onderzoeker bij de HvA, gaat je er alles over vertellen.

Korting onderhouds- pakket

Koop je bij MCM Websites een WordPress onderhoudspakket? Dan betaal je geen setup kosten als je een van de Go Digital workshops hebt bijgewoond!

Korting op SEO quickscan 50%

Korting proef-abonnement!

Van de presentatoren van de workshop 'Veilig online ondernemen' 25% korting op een van de security scans!