>
Diensten

Onze diensten

SPOT035 helpt je bij het scherp krijgen van je vraag, draagt oplossingen aan voor je digitaliseringsvraagstuk en zorgt voor contact met de juiste uitvoerders voor de gekozen oplossing.

We hebben daarbij via onze partners de beschikking over o.a. studententeams en aangesloten experts en expertbedrijven. Bovendien hebben we een ruim aanbod van relevante trainingen en kennisevents.

Je kunt bij SPOT035 terecht met allerlei digitaliseringsvragen, bijvoorbeeld op het gebied van:

  • Online Marketing
  • Nieuwe webshop of website
  • Automatisering
  • Datamanagement 
  • Events en Kennissessies
  • Toegang tot digitale experts

Online marketing en sales

Onzeker over jouw e-commerce activiteiten? Wij hebben experts in ons netwerk die dit eens goed onder de loep kunnen nemen! Hierbij kijken ze onder andere naar je positionering en zichtbaarheid in de markt. Denk aan de vindbaarheid en het gebruiksgemak van je website. 

Daarnaast gaan ze ook aan de slag met het opzetten van een social mediastrategie, een plan voor emailmarketing en zogeheten conversie-optimalisatie.

Nieuwe webshop of website

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je graag een webshop opzetten? Wij koppelen je aan de juiste leverancier, die dit samen met jou gaat ontwerpen en inrichten. 

Zij zorgen er ook voor dat je zelf wordt getraind in het onderhouden en optimaliseren van de website of webshop, zodat je ook zonder hulp verder kunt groeien.

Automatisering

Wil je bepaalde bedrijfsprocessen automatiseren, of bestaande processen optimaleren? Zoals facturatie, administratie of voorraadbeheer? Wij stellen je graag voor aan de leveranciers die op zoek kunnen gaan naar een oplossing. Samen met jou maken ze een analyse van de mogelijkheden en laten ze je kennis maken met verschillende systemen

Datamanagement

Data kunnen enorm waardevol zijn om meer business te genereren.  Maar welke data gaan er eigenlijk in je bedrijf om? Meer dan je denkt waarschijnlijk!

Laat onze experts uitzoeken hoe je met je bestaande data waardevolle informatie kunt ontdekken en je bedrijfsvoering kunt verbeteren. Denk aan bijvoorbeeld de invloed van weersomstandigheden op je omzet.  Door weerdata te koppelen aan je dagomzet kun je tijdig inspelen op weersveranderingen en speciale acties opzetten.

Events en kennissessies

Gedurende het jaar organiseren we verschillende (gratis) activiteiten om mkb-ondernemers te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden.

Wij inventariseren waar de behoeftes liggen en welke onderwerpen aandacht verdienen. Vervolgens worden er kennisevents, webinars, expertsessies en praktische workshops opgezet, waar ondernemers van specialisten maar juist ook van elkaar kunnen leren.

Expertbedrijven

De expertbedrijven waar we mee samenwerken zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Het zijn bedrijven uit de regio Gooi en Vechtstreek die bijvoorbeeld een expertise hebben op het gebied van online marketing, website-ontwerp, automatisering of datamanagement.

Samen met jou kijken we welk expertbedrijf het beste aansluit bij jouw wensen. Je bepaalt onderling vervolgens zelf of en hoe je met elkaar verder gaat. Het team van SPOT035 kan je vervolgens coachen bij het vervolgtraject.