>
Cases
>
Body & Beach

“Bij het eerste contact klikte het meteen en voelde het goed. Het is heel prettig dat SPOT035 je echt aan de hand meeneemt en dat ze je laten zien wat je kunt verbeteren.

Body & Beach

Bedrijf: Body & Beach

Vraagstuk: webshop

Uitvoering: 2021

Body & Beach is al 37 jaar een begrip in Hilversum en omstreken. De specialist in badmode en lingerie, staat bekend om haar goede service en kwaliteit. Hun producten zijn verkrijgbaar in alle cupmaten en het team komt op verzoek bij mensen thuis.

Voor eigenaresse Sandra Molenaar was corona een lastige tijd, zeker toen het online winkelen een vlucht nam. Body & Beach heeft geen webshop en dat was juist waar mensen toen naar op zoek waren. De noodzaak om meer met haar website en social media kanalen te gaan doen werd voor Sandra al snel duidelijk. ‘Ik heb zelf wel het idee dat ik genoeg doe op social media, maar dat kan ik eigenlijk niet goed beoordelen. En juist op het moment dat je dan een expert nodig hebt die daarnaar kan kijken, ontbreekt het je aan de financiële middelen.’

Daarom is Sandra blij dat SPOT035 op haar pad is gekomen. De samenwerking is haar heel goed bevallen: ‘Tijdens onze eerste afspraak heb ik uitgelegd wat mijn wensen zijn. Het klikte meteen en het voelde goed. SPOT035 heeft mij daarna een aantal opties voorgelegd met mogelijkheden. Het is heel prettig dat ze je echt aan de hand meenemen en laten zien wat je kunt verbeteren.’

SPOT035 heeft Sandra in contact gebracht met de juiste bureaus, die nu voor haar aan slag gaan met een plan voor een website en uiteindelijk ook een webshop.