Home Agenda Vergroot je online vindbaarheid bij zoekmachines

Date

Jun 08 2022

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Location

Koos Postemalaan 6, Hilversum
Category
Category

Vergroot je online vindbaarheid bij zoekmachines

Ben jij een mkb-ondernemer uit de regio Gooi en Vechtstreek? En ben jij benieuwd hoe digitale oplossingen jouw business kunnen vergroten? Wegens succes van de eerste reeks begin dit jaar organiseert SPOT035 vanaf 1 juni een tweede reeks gratis workshops die jou verder kan helpen.

Hoe krijg je meer verkeer naar je kanalen? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf online gevonden wordt? Jelte Veldmeijer van Grilled Online Marketing Bureau en Alexis van Dam (Docent HvA en adviseur)  legt uit hoe SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising) werken.

Herken jij je in bovenstaande vraagstukken? Ben je klaar voor groei en ontwikkeling binnen je onderneming? Schrijf je dan in voor de meeting met onze expert! In een korte workshop praat hij je bij over geschikte mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Praktische informatie

De workshop is live bij te wonen op 8 juni van 18.00 – 20.00 uur op het Mediapark bij de HvA Skilling Academy. We willen er graag interactieve sessies van maken en iedereen de mogelijkheid bieden om vragen te stellen. Daarom kunnen er maximaal 30 personen aan de workshop meedoen. Schrijf je dus snel in als je verzekerd wil zijn van een plek!

Na afloop – vanaf 19:30 – is er een mogelijkheid elkaar verder te ontmoeten met een drankje.

Aanmelden kan via dit formulier


Leave a Reply

Your email address will not be published.