Home Veilig online ondernemen

Date

Feb 16 2022

Time

6:30 pm - 8:00 pm
Category
Category

Veilig online ondernemen

Ben jij een mkb-ondernemer uit de regio Gooi en Vechtstreek? En ben jij benieuwd hoe digitale oplossingen jouw business kunnen vergroten? Op onder andere 16 februari 2022 organiseert SPOT035 een gratis workshops die jou verder kan helpen.

Wat moet je als ondernemer weten op het gebied van online veiligheid en privacy? Sinds de invoering van AVG is dit een van de meest gestelde vragen door ondernemers. Hoe voorkom je dat gevoelige data in verkeerde handen terechtkomen? Dong IT laat zien hoe je webbeveiliging in de praktijk kunt toepassen.

Herken jij je in bovenstaande vraagstukken? Ben je klaar voor groei en ontwikkeling binnen je onderneming? Schrijf je dan in voor de meetings met onze experts! In een korte workshop praten zij je bij over geschikte mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Praktische informatie

De workshops zijn online te volgen van 18.30 – 20.00 uur. We willen er graag interactieve sessies van maken en iedereen de mogelijkheid bieden om vragen te stellen. Daarom kunnen er maximaal 30 personen aan iedere workshop meedoen. Schrijf je dus snel in als je verzekerd
wil zijn van een plek!

Aanmelden kan via dit formulier


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *