Home Agenda Sales, Inkoop & Finance

Date

Sep 01 2022

Time

6:30 pm - 10:00 pm

Location

FRAIJLEMABORG, Amsterdam
Category
Category

Sales, Inkoop & Finance

Zoek je een cursus Sales Management of korte opleiding Sales? Wil je leren hoe je impactvolle verkoopplannen schrijft, waarbij de klant centraal staat in het verkoopproces? Met de cursus Sales, Inkoop en Finance ontwikkel je diepgaand inzicht op het gebied van verkoop en sales management. Na deze sales cursus op hbo-niveau kun je jezelf verplaatsen in jouw klanten en een goed sales- en accountplan opstellen. Mét financiële onderbouwing voor jouw organisatie.

VOOR WIE?
Deze cursus op hbo-niveau is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe je effectieve verkoopplannen opstelt en passende offertes maakt, door situaties te analyseren en klanten centraal te stellen.

ONDERWERPEN CURSUS: SALES MANAGEMENT, INKOOP, FINANCE
In deze cursus staat centraal dat je je kunt verplaatsen in je (toekomstige) klant en effectief inspeelt op zijn behoeften. Wat je tijdens deze cursus leert?

Analyse van relevante in- en externe ontwikkelingen en klantdata
Salesdoelstellingen vaststellen op basis van analyse, ondernemings- en marketingdoelstellingen
Accountanalyse en beleid ontwikkelen voor sales en accounts
Verkoop- en accountstrategie operationaliseren
Gebruik verkoopinformatiesysteem voor in- en output van verkoopgegevens
Sales- en accountbeleid evalueren
Financieel plan en kengetallen opstellen
Offerte opstellen en een verkoopgesprek voeren
Inleiding in logistiek en Supply Chain management

Binnen deze sales cursus voer je diverse opdrachten uit waaronder een verkoopgesprek, een salesplan en een accountplan met financiële onderbouwing.

COLLEGETIJDEN, STUDIEDUUR EN KOSTEN
De avondopleiding start weer in september 2022. De colleges zijn op dinsdag- en donderdagavond (18.40-22.00 uur) of op zaterdag (10.00-16.40 uur). De cursus duurt vijf maanden en bestaat uit twee blokken van tien weken. Per blok volg je zeven weken college. De overige weken per blok worden gebruikt voor toetsing, inleveren opdrachten en feedback. De studiebelasting is gemiddeld 20 uur per week inclusief college-uren. Het college- en examengeld bedraagt € 2.800. De kosten voor studieboeken bedragen ongeveer € 250.

TOELATING
De cursus Sales, Inkoop en Finance is op hbo-niveau. Daarom heb je minimaal een mbo-4-, havo- of vwo-diploma. Daarnaast heb je een diploma Nima-A of enige jaren werkervaring in een marketingomgeving (minimumleeftijd 22 jaar). Basiskennis van marketing is een vereiste.

INSCHRIJVEN
Inschrijven is mogelijk vanaf voorjaar 2022 via de aanmeldbutton op deze pagina. Bij het inschrijven moet je een kopie van je paspoort of ID-kaart uploaden, naast een kopie van je hoogst behaalde diploma. Een kopie van je rijbewijs wordt niet geaccepteerd.
Inschrijven kan hier op de website van de HvA.


Leave a Reply

Your email address will not be published.