Home Agenda Optimaliseer je website of webshop

Date

Jun 01 2022

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Location

Koos Postemalaan 6, Hilversum
Category
Category

Optimaliseer je website of webshop

Ben jij een mkb-ondernemer uit de regio Gooi en Vechtstreek? En ben jij benieuwd hoe digitale oplossingen jouw business kunnen vergroten? Wegens succes van de eerste reeks begin dit jaar organiseert SPOT035 vanaf 1 juni een tweede reeks gratis workshops die jou verder kan helpen.

Wil je een eigen webwinkel starten? Of is jouw bestaande website toe aan vernieuwing? Marco van Wijnbergen van MCM websites en Alexis van Dam (Docent HvA en adviseur) laat je zien hoe je dit eenvoudig zelf kunt aanpakken.

Herken jij je in bovenstaande vraagstukken? Ben je klaar voor groei en ontwikkeling binnen je onderneming? Schrijf je dan in voor de meeting met onze expert! In een korte workshop praat hij je bij over geschikte mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Praktische informatie

De workshop is in deze tweede reeks live bij te wonen op 1 juni van 18.00 – 20.00 uur op het Mediapark, HvA Skilling Academy. We willen er graag interactieve sessies van maken en iedereen de mogelijkheid bieden om vragen te stellen. Daarom kunnen er maximaal 30 personen aan de workshop meedoen. Schrijf je dus snel in als je verzekerd wil zijn van een plek!

Na afloop – vanaf 19:30 – is er een mogelijkheid elkaar verder te ontmoeten met een drankje.

Aanmelden kan via dit formulier


Leave a Reply

Your email address will not be published.