Home Digital Marketing

Date

Feb 08 2022

Time

6:30 pm - 10:00 pm

Location

FRAIJLEMABORG, Amsterdam
Category
Category

Digital Marketing

Wil je de data uit Google Analytics leren analyseren en begrijpen en wil je ook met deze tool leren werken? En hoe kun je realistische KPI’s opstellen op basis van data? Tijdens deze korte praktische cursus Digital Marketing leer je hoe je ICT-data en technieken met Digital Marketing combineert. De cursus heeft een verdiepend karakter met de nadruk op het toepassen van digitale en online marketingmogelijkheden ten behoeve van planning en organisatie van het digitaal en online marketingproces.

VOOR WIE?
De cursus Digital Marketing is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe je ICT-data en technieken effectief kunt combineren met marketingtechnieken. Met als doel: betere usability, meer conversies en betere resultaten.

ONDERWERPEN OPLEIDING: ONLINE MARKETING, GOOGLE ANALYTICS EN MARKETING AUTOMATION
De focus in deze korte cursus ligt op de combinatie tussen ICT-data, technieken en digital marketing zoals Google Analytics, retargeting, behavioural targeting, marketing automation en mobile marketing. Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Digital marketingstrategie
Het koppelen van diverse data en systemen
Data-analyse met behulp van Google Analytics
SEO, SEA en social media marketing
Contentmarketing en mobile marketing.
Het opstellen van realistische KPI’s
De conversiefunnel en customer journey in kaart brengen
Big data analyse en datavisualisatie
Data monitoren en begrijpelijk presenteren met datavisualisatie

Binnen deze cursus over online marketing voer je diverse opdrachten uit, waaronder een digital marketingcampagne en een social media opdracht.

COLLEGETIJDEN, STUDIEDUUR EN KOSTEN
De avondcursus start op 8 februari 2022. De colleges zijn op dinsdag- en donderdagavond (18.40-22.00 uur). De cursus duurt tien weken, waarvan zeven weken college. De overige weken worden gebruikt voor toetsing, inleveren opdrachten en feedback. De studiebelasting is gemiddeld 20 uur per week inclusief college-uren. Het college- en examengeld bedraagt € 1.400. De kosten voor studieboeken bedragen ongeveer € 250.

TOELATING
Deze marketingcursus is op hbo-niveau. Daarom heb je minimaal een mbo-4-, havo- of vwo-diploma en enige jaren werkervaring nodig in een marketingomgeving, of in het bezit zijn van een NIMA-A-diploma. Basiskennis van marketing is een vereiste.

INSCHRIJVEN
Schrijf je in voor de cursus Digital Marketing via de inschrijfbutton op deze pagina. Inschrijven kan uiterlijk tot 15 januari 2022. Bij het inschrijven moet je een kopie van je paspoort of ID-kaart uploaden, naast een kopie van je hoogst behaalde diploma. Een kopie van je rijbewijs wordt niet geaccepteerd.
Bekijk de verkoopvoorwaarden van deze cursus
Let op! Ben je al HvA student? Je schrijft je niet in via deze cursuspagina maar vindt de informatie op de pagina over het minoraanbod. Schrijf je in via hva.nl/minoren.

WIL JE NOG VERDER STUDEREN?
Zoek je meer dan een online marketing opleiding of cursus? Ga dan voor een waardevol hbo-diploma en bekijk de opleiding Commerciële Economie Deeltijd. De cursus Digital Marketing is hier onderdeel van.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *