Home Agenda Boost je onderneming door social media

Date

Feb 09 2022

Time

6:30 pm - 8:00 pm
Category
Category

Boost je onderneming door social media

Ben jij een mkb-ondernemer uit de regio Gooi en Vechtstreek? En ben jij benieuwd hoe digitale oplossingen jouw business kunnen vergroten? Op onder andere 9 februari 2022 organiseert SPOT035 een gratis workshops die jou verder kan helpen.

Zou jij meer gebruik willen maken van sociale media, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Eric Cornelissen en Gerrit-Jan Heerschop van Online Content Machine laten zien hoe je platforms als LinkedIn, Facebook en Instagram kunt inzetten als online marketingtool voor je bedrijf.

Herken jij je in bovenstaande vraagstukken? Ben je klaar voor groei en ontwikkeling binnen je onderneming? Schrijf je dan in voor de meeting met onze experts! In een korte workshop praat hij je bij over geschikte mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Praktische informatie

De workshop is online te volgen van 18.30 – 20.00 uur. We willen er graag interactieve sessies van maken en iedereen de mogelijkheid bieden om vragen te stellen. Daarom kunnen er maximaal 30 personen aan de workshop meedoen. Schrijf je dus snel in als je verzekerd
wil zijn van een plek!

Aanmelden kan via dit formulier


Leave a Reply

Your email address will not be published.