Home Agenda Boost je onderneming door social media

Date

Jun 15 2022

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Location

Koos Postemalaan 6, Hilversum
Category
Category

Boost je onderneming door social media

Ben jij een mkb-ondernemer uit de regio Gooi en Vechtstreek? En ben jij benieuwd hoe digitale oplossingen jouw business kunnen vergroten? Wegens succes van de eerste reeks begin dit jaar organiseert SPOT035 vanaf 1 juni een tweede reeks gratis workshops die jou verder kan helpen.

Zou jij meer gebruik willen maken van sociale media, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wilco Verdoold (Docent HvA, Digitaal Strateeg, Spreker, Trainer) , auteur van het boek ‘Zakelijke doelen bereiken met social media‘ en Femke Vrij van Vrijgevig laat je zien hoe je platforms als LinkedIn, Facebook en Instagram kunt inzetten als online marketingtool voor je bedrijf.

Herken jij je in bovenstaande vraagstukken? Ben je klaar voor groei en ontwikkeling binnen je onderneming? Schrijf je dan in voor de meeting met onze experts! In een korte workshop praat hij je bij over geschikte mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Praktische informatie

De workshop is in deze tweede reeks op 15 juni live bij te wonen van 18.00 – 20.00 uur op het Mediapark, HvA Skilling Academy. We willen er graag interactieve sessies van maken en iedereen de mogelijkheid bieden om vragen te stellen. Daarom kunnen er maximaal 30 personen aan de workshop meedoen. Schrijf je dus snel in als je verzekerd wil zijn van een plek!

Na afloop – vanaf 19:30 – is er een mogelijkheid elkaar verder te ontmoeten met een drankje.

Aanmelden kan via dit formulier


Leave a Reply

Your email address will not be published.